Stel jouw idee voor tijdens de Coffee corner van Stadslab2050

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg Stadslab2050 op de voet
Abonneer mij

.

Zit je met een vernieuwend idee, een experiment of een duurzaam vraagstuk? Ben je nog op zoek naar een oplossing, ruimte om te experimenteren, een netwerk of de nodige middelen? Dan ben je meer dan welkom in de coffee corner  van Stadslab2050 op woensdag 15  januari tussen 15.00 uur en 18.00 uur bij EDO Collectief in Antwerpen

Bij Stadslab2050 op de koffie

De stad geeft drie keer per jaar subsidies aan goede duurzaamheidsprojecten onder de noemer 'projectenfonds duurzame stad'. En misschien komt jouw idee hier wel voor in aanmerking. De nieuwe deadline om een project in te dienen voor het projectenfonds duurzame stad is 1 februari. Alle informatie staat op de webpagina van het projectenfonds. Wij spitten het graag met jou verder uit zoals dat hoort, op een toffe plek en met een grote kop koffie bij de hand. Daarom organiseren we een nieuwe coffee corner op woensdag 15 januari 2020 tussen 15.00 uur en 18.00 uur.

Ben je een burger of vertegenwoordiger van een bedrijf, vereniging of organisatie met een innovatief of duurzaam idee? Ben je op zoek naar bepaalde contacten of verbindingen, naar een duurzame oplossing voor een alledaags probleem? Of heb je al een idee en een netwerk, maar zoek je nog ondersteuning of de nodige middelen? Kom je idee voorstellen en we zoeken samen naar antwoorden. We kunnen meteen samen nadenken, juiste contacten doorgeven en je intussen live laten kennismaken met het lab. 

Praktisch

Wanneer: Woensdag 15/01/2020

Uur: 15u-18u.

Waar: EDO Collectief, LANGE KOEPOORTSTRAAT 64-68, 2000 ANTWERPEN

RSVP

Kom je langs? Super! Geef ons wel even een seintje vooraf. Dan staat je koffie klaar en hebben we zeker voldoende tijd voor een gesprek.

Stuur ons een mailtje (info@stadslab2050.be) met daarin:

  • je naam;
  • kort samengevat wat je wil komen bespreken;
  • het uur waarop je graag langskomt (tussen 15.00 uur en 18.00 uur).

Wij bezorgen je nog een bevestiging zodat je zeker weet dat het uur nog vrij is.

Hopelijk tot dan!