Stel jouw idee voor aan Stadslab2050

Mensen in gesprek in de tuin van het EcoHuis. © Victoriano Moreno

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg Stadslab2050 op de voet
Abonneer mij

.

Zit je met een vernieuwend idee, een experiment of een duurzaam vraagstuk? Ben je nog op zoek naar een oplossing, een ruimte om te experimenteren, een netwerk of de nodige middelen? Dan ben je meer dan welkom in de coffee corner  van Stadslab2050 op woensdag 18 september tussen 14.00 uur en 18.00 uur in EcoHuis in Antwerpen. Wie weet komt jouw idee wel in aamerking voor steun van het projectenfonds duurzame stad.

Bij Stadslab2050 op de koffie

De stad geeft drie keer per jaar subsidies aan goede duurzaamheidsprojecten onder de noemer 'projectenfonds duurzame stad'. En misschien komt jouw idee hier wel voor in aanmerking. Stadslab2050 zoekt uit hoe we duurzaamheidsvraagstukken kunnen aanpakken. Wij spitten het graag met jou verder uit zoals dat hoort, op een toffe plek en met een grote kop koffie bij de hand. Daarom organiseren we een nieuwe coffee corner op woensdag 18 september 2019 tussen 14.00 uur en 18.00 uur.

Ben je een burger of vertegenwoordiger van een bedrijf, vereniging of organisatie met een innovatief of duurzaam idee? Ben je op zoek naar bepaalde contacten of verbindingen, naar een duurzame oplossing voor een alledaags probleem? Of heb je al een idee en een netwerk, maar zoek je nog ondersteuning of de nodige middelen? Kom je idee voorstellen en we zoeken samen naar antwoorden. We kunnen meteen samen nadenken, juiste contacten doorgeven en je intussen live laten kennismaken met het lab. 

EcoHuis

We heten je welkom in het EcoHuis, in de Turnhoutsebaan 139 in Borgerhout. Het EcoHuis heeft je trouwens veel meer te bieden dan onze coffee corner! Het EcoHuis wijst u graag de weg door het woud van energie- en milieupremies en leningen. Ook voor het vergroenen van huis en tuin kunt u bij het EcoHuis terecht. Dankzij de permanente tentoonstellingen ‘Meer doen met minder’ en 'Minder grijs, Meer groen' krijgt u heel wat praktische tips om zelf uw huis, tuin en keuken groener te maken. Hebt u (ver)bouwplannen? De EcoHuisdokter geeft u advies op maat.

Lees er hier alles over.

RSVP

Kom je langs? Super! Geef ons wel even een seintje vooraf. Dan staat je koffie klaar en hebben we zeker voldoende tijd voor een gesprek.

Stuur ons een mailtje (info@stadslab2050.be) met daarin:

  • je naam;
  • kort samengevat wat je wil komen bespreken;
  • het uur waarop je graag langskomt (tussen 14.00 uur en 18.00 uur).

Wij bezorgen je nog een bevestiging zodat je zeker weet dat het uur nog vrij is.

Hopelijk tot dan!