Stadslab2050-corner speciaal voor energieprojecten

Na de eerste in december volgt nu ook al de tweede Stadslab2050-corner op donderdag 17 januari 2019 in the Beacon in Antwerpen. Broed je op een vernieuwend idee of project specifiek rond energie? Ben je nog op zoek naar een oplossing, een netwerk of de nodige middelen? Schrijf je dan zeker in en kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek over de mogelijkheden van het projectenfonds Duurzame stad.

Stadslab2050 zet je op weg voor het projectenfonds Duurzame stad

Deze tweede Stadslab-corner draait specifiek rond energieprojecten die in aanmerking komen voor het projectenfonds Duurzame stad in samenwerking met Be Planet. De stad Antwerpen geeft via het 'projectenfonds Duurzame stad' een premie voor vernieuwende en duurzame projecten. Met elk project dat bijdraagt aan het verder verduurzamen van Antwerpen en dat op een of andere manier vernieuwend is, kom je in aanmerking voor de premie. Dankzij de samenwerking met Be Planet wordt de oproep bovendien uitgebreid met extra financiering voor innovatieve energieprojecten.

Ben je actief in een burgervereniging en werk je aan een innovatief project rond het besparen, opwekken en/of opslaan van (hernieuwbare) energie op lokale schaal? Of heb je een project in gedachten waarbij je de vraag naar elektriciteit beter afstemt op de productie? Dan maak jij kans op het extra subsidiebudget van 30.000 euro dankzij Be Planet in samenwerking met Elia. Tijdens de Stadslab2050-corner bekijken we samen of jouw project in aanmerking komt voor deze subsidie voor energieprojecten en overlopen we samen wat je hiervoor moet doen.

Meer informatie over het projectenfonds Duurzame stad  lees je hier.

The Beacon

We heten je welkom op donderdag 17 januari 2019 tussen 14.00 uur en 19.00 uur in the Beacon (Sint-Pietersvliet 7, 2000 Antwerpen), het vroegere Tolhuis aan de Kaaien. Geen betere plek om het over innovatieve projecten te hebben, dachten wij.

RSVP

Kom je langs? Super! Geef ons wel even een seintje vooraf. Dan staat je koffie alvast klaar en hebben we zeker voldoende tijd voor een gesprek.

Stuur ons een info@stadslab2050.be met daarin:

  • je naam;
  • kort samengevat wat je wil komen bespreken;
  • het uur waarop je graag langskomt.

Wij bezorgen je nog een bevestiging zodat je zeker weet dat het uur nog vrij is.

Abonneer mij: 

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg Stadslab2050 op de voet