Duurzaam idee? Maak het nog beter met een kop koffie

Voor de derde keer op rij zet Stadslab2050 de deuren open voor vernieuwende projectideeën. Heb je een duurzaam idee, maar ben je nog op zoek naar een oplossing, een netwerk of de nodige middelen? Schrijf je dan zeker in voor de derde Stadslab2050 corner en kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Op donderdag 25 april ben je welkom bij TOKO in Berchem.  

Stadslab2050 ondersteunt projecten die subisdies krijgen van de stad via het projectenfonds Duurzame stad. Met deze premie ondersteunt stad Antwerpen jaarlijks een aantal vernieuwende en duurzame projecten. Kom op gesprek tijdens onze coffee corner en ontdek naast het netwerk van Stadslab2050 ook alles over de mogelijkheden van dit projectenfonds.

TOKO 

We heten je welkom op donderdag 25 april 2019 tussen 14.00 uur en 19.00 uur bij TOKO (Statiestraat 139, 2600 Berchem). Deze voormalige bioscoop doet nu dienst als co-workingruimte, ontmoetingsplaats, vergaderruimte én atelier. TOKO is een gemeenschappelijk platform waar alle talenten welkom zijn, waar bottom-up initiatieven kunnen ontstaan en ondersteund worden. Een ideale plek voor ons gesprek dus. 

Locatie voor de derde coffee corner is Toko in Berchem © Dries Luyten

RSVP

Kom je langs? Super! Geef ons even een seintje vooraf. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en we voldoende tijd hebben voor een gesprek.
Stuur ons een mail (info@stadslab2050.be) met daarin:
•    je naam;
•    kort samengevat wat je wil bespreken;
•    het uur waarop je graag langskomt.

Wij bezorgen je nog een bevestiging zodat je zeker weet dat het uur nog vrij is.

Tot dan!

Abonneer mij: 

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg Stadslab2050 op de voet