Project 
Park Mee
Kort 

Zelf aan de slag in een stadspark? Het kan met Park Mee!

Stand van zaken 

Ons uitgangspunt:

Wat als buurtbewoners, jeugdverenigingen, scholen,... kortom iedereen die er zin in heeft, kan bijdragen aan het ecologisch onderhoud van stedelijke parken? Waarbij een unieke samenwerking tussen de overheid en haar burgers de  betrokkenheid aan de groene openbare ruimte vergroot.

Onze concrete droom:

Dat burgers van de stad zich mee eigenaar en mee verantwoordelijke voelen voor het stedelijk groen, zodat stenen en groen in een stad meer naast mekaar kunnen bestaan.

Hindernissen en springplanken:

Handen en voeten zijn altijd nodig: Park-Meehelpers zijn dus altijd welkom! Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Snoeien, maaien of planten in domein Hertoghe lijkt je wel iets? Super, dan hopen we jou te mogen verwelkomen op onze volgende Park Mee-dag. Houd dus zeker de website van Natuurpunt Antwerpen stad in de gaten!

Partners

Trekker

Natuurpunt Antwerpen Stad

Antwerpen Stad is een nieuwe afdeling (opgericht op 16 maart 2012) van Natuurpunt, Vereniging voor Natuur en Landschap in Vlaanderen. Ze verenigt de leden van Natuurpunt die wonen in Antwerpen (2000, 2018, 2060), in Borgerhout (2140) binnen de Ring en in Berchem (2600)

Groendienst Stad Antwerpen

Recente artikels 

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg Stadslab2050 op de voet
Abonneer je nu!